ترکیبات و ارزش غذایی زنجبیل
زنجبیل شامل مجموعه ای متنوع از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. علاوه بر این، زنجبیل حاوی gingerol، ترکیبی با ویژگی های آنتی اکسیدان قوی و ضد التهابی قوی است که با مزایای سلامتی منحصر به فرد مرتبط است.
مهمترین خواص زنجبیل به شرح زیر است:
۱- ضد تهوع و استفراغ
۲- ضد اکسیدان قوی
۳- کاهش چسبندگی پلاکت (این خاصیت زنجفیل ازخواص سیر و همچنین خواص پیاز قویتر است.)
۴- کاهشدهنده کلسترول، صفرا آور، محرک روده و معده، مقوی معده، ضد اسپاسم و معرق. دارای خاصیت آنتیبیوتیکی علیه سالمونلایتفی، ویبریوکلرا، تریکوفیتون ویولا سئوم و تریکوموناس واژینالیس باقدرتی بالاست.
۵- مقوی قلب و کاهشدهنده پرفشاری خون، محافظ کبد، دارای خاصیت ضد درد که مشابه کاپساایسین فلفل سبز عمل میکند.
۶- بهبود زخم معده: آزمایشهایی با موادی که ایجاد زخم معده میکنند (مانند الکل، ایندومتاسین و آسپرین) انجام شده که خاصیت ضد زخم معده آن را اثبات کرده است. زنجفیل ازنظر طبیعت، جزء مواد گرم، خشک و سوزاننده است.
نقد و بررسیها
پاکسازی فیلترهنوز بررسیای ثبت نشده است.